Wat is dat?

Te oud voor de speeltuin maar te jong voor het nachtleven op je eentje... Vis noch vlees, kop noch staart, kruis noch munt, …

Bij Jongerentravel val jij niet uit de boot. Je kan al eens proeven van de après-ski en krijgt al een beetje vrijheid, zonder aan je lot overgelaten te worden. Op vakantie met Young Spirit! 

Voor wie?

Young Spirit is voor jongeren van 15 tot 17 jaar. Let op: Je moet 15 jaar zijn op de dag van vertrek.

Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3 personen, waarvan er 2 al 15 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die op het moment van de reis 14 jaar is maar wel dat jaar nog 15 jaar wordt. De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 15 jaar zijn op de dag van vertrek. Vanaf een groepje van 6 personen, mogen er max. 2 personen 14 jaar zijn (maar wel nog 15 jaar worden in datzelfde jaar).

Waarom kiezen voor de groep Young Spirit?

Een Young Spirit-vakantie is een volledig begeleide vakantie: vanaf het moment van vertrek, tot de bus weer aankomt, met elke dag wel een leuke activiteit en een hele hoop snow fun!
Samen skiën met de monitoren? Lessen bij een erkende school? Of toch liever met je vrienden de piste op? Het kan allemaal!

In onze Young Spirit groep krijg je de als reiziger de vrijheid om jezelf te ontplooien, maar daar hangen uiteraard wel enkele afspraken aan vast. Want vrijheid moet je wel verdienen, tenslotte is vrijheid = verantwoordelijkheid. Daarom maken we met de groep een aantal regels en afspraken. Welke afspraken? Echt niets wereldschokkends hoor!  o.a. verplichte aanwezigheid op maaltijden, nooit alleen ergens naartoe gaan (maar in groepjes), op tijd komen, alcohol & roken (enkel vanaf 16 jaar & beperkt!), respect voor elkaar, voor personeel en voor de monitoren, … Gewoon een aantal afspraken omtrent veiligheid en een goede groepssfeer! 

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: vergeet je wekker niet te zetten, want we ontbijten elke ochtend met onze groep samen. Na een stevig ontbijt trekken we samen naar de pistes, zo zijn we klaar voor een dag vol snow fun!

Dagprogramma: onze Young Spirit vakanties worden aangepast naar de noden van onze reizigers. Zo kunnen onze reizigers opteren voor ski- of snowboardlessen, samen met de monitoren de skipiste op te gaan of samen met vrienden. Tijdens de middag spreken we af op de piste, zodat we samen kunnen lunchen. Na de lunch trekken we weer de piste op, want daar is het uiteraard om te doen tijdens een wintersportvakantie!

Avondprogramma: na een lekker warme douche en wat tijd voor onszelf eten we samen met de groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een gevarieerd animatieprogramma. Als bonus kunnen we na de activiteit nog iets drinken op een gezellig terrasje, maar ... bonussen moet je natuurlijk verdienen! Uiteraard staat er tijdens de reis ook altijd een JT-feestje op de planning!  

Is mijn zoon/dochter in goede handen?

  • Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 37 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
  • Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen. Tijdens de reis nemen de monitoren de taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top