Eerste keer?

Misschien de eerste keer dat je zonder je ouders op vakantie gaat of de eerste keer dat je op wintersportvakantie gaat.  Spannend is het zeker, misschien wel spannender voor je ouders dan voor jou
Maar wees gerust Mama en Papa.  Jongerentravel organiseert al 33 jaar jeugdvakanties. Je mag dus op je 2 oren slapen, wij zorgen goed voor je meest kostbare bezit!

Ski of snowboard / beginneling of (half)gevorderd?

Onze wintersportvakanties zijn er voor iedereen!  Heb je nog nooit ski's of een snowboard aangebonden of ben je al gevorderd?  Maakt niet uit!  Je kan kiezen uit al onze reizen, want het enige wat telt, is dat jij graag met ons meewil.  Onze monitoren leren je wel je eerste bochten te maken, je eerste lift te nemen en ben je er al goed mee weg dan krikken we je niveau op en leren we je de laatste vette tricks!  

De begeleiding

Welke bestemming of reis je ook kiest, tijdens al onze reizen hebben wij steeds een ervaren & goed opgeleid team bij: skimonitoren, snowboardmonitoren, animatoren en een hoofdmonitor. De Globers zijn dus steeds onder begeleiding vanaf het vertrek met de bus tot hun thuiskomst!  Maar we hangen jullie ook niet aan de ketting.  Jullie mogen ook wel eens het dorpje in, een piste doen zonder moni, maar dan moet jij je wel aan de afspraken houden.

Hoe ziet een Globers-dag eruit?
  • Voormiddag: na een stevig ontbijt starten onze ski- & snowboardlessen.  Deze worden gegeven door onze eigen monitoren. We delen de groepen in volgens ski- en snowboardniveau.
  • 's Middags: dan eten we ons lunchpakket op samen met alle Globers, op een zonnig terrasje of zelfs op een héél mooi plekje bovenop de berg.  Een picknick met een spectaculaire view!
  • Namiddag: draait het allemaal om snowfun. We blijven natuurlijk op de piste, maar nu organiseren onze monitoren verschillende ski-activiteiten: skisafari, wedstrijdjes, funpark, ... ! We mixen de groepen, zodat vrienden die niet hetzelfde niveau hebben toch samen 's middags kunnen skiën/boarden!
  • 'Avonds: wat tijd om bij te praten over onze dag, douchen, chillen, eten en dan volgt er nog een avondactiviteit, in huis of buitenshuis! 
Waar & wanneer wil je deze winter van de berg glijden?  Weet je het al?

Reisaanbod Globers 14-16 jaar, maak je keuze

Filter 4 reizen

Toont

4 resultaten gevonden

Boek NU je wintersportvakantie met Jongerentravel en ontvang de allerlaatste vroegboekkorting van deze winter.  35 euro per persoon, geldig tot en met  21/10/2020 !

top