Wie zijn jullie monitoren?

Op al onze Free Spirit Limited-vakanties is een eigen team van Jongerentravel-monitoren aanwezig.

Het team bestaat uit ski- en snowboardmonitoren, animator en staat onder leiding van een hoofdmonitor, die al vele jaren deel uitmaakt van het team van Jongerentravel en door zijn/haar ervaring en maturiteit de taak heeft gekregen om de coördinatie van de reis en de monitoren op zich te nemen.
Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd, moeten verplicht bijscholing volgen en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (meestal als leerkracht), maar ook door jarenlange ervaring in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).  

Wij zijn bovendien héél trots om te kunnen zeggen dat AL onze monitoren vrijwilligers zijn, die zich volledig gratis inzetten om de reizen van onze jongeren onvergetelijk te maken!

Onze ski- en snowboardmonitoren zijn niet allemaal gediplomeerde en/of professionele instructeurs.  Zij kunnen echter de jongeren steeds bijschaven in ski- of snowboardniveau.
Jongerentravel kiest hier bewust voor omdat het voor ons belangrijker is om een 'toffe' monitor te hebben, dan een 'perfecte lesgever', maar waar de jongeren totaal geen "klik" mee hebben.

Hoe zit het met de begeleiding bij Free Spirit Limited?

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit Limited eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Welke pistes je neemt, wanneer je gaat eten of pauze neemt,... aan jou de keuze tijdens jouw Free Spirit Limited vakantie!

Ons Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie. Zit je op hotel, dan ontbijten we samen vooraleer je richting de pistes vertrekt. In de namiddag verwachten we jou aan de après-ski voor het aanmeldmoment.

's Avonds eten we samen met onze groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis. Geen probleem, onze monitoren zorgen ervoor dat je veilig thuis geraakt!

Kortom: overdag ben je vrij, in de avond zijn we steeds in groep. Daarnaast staat het monitorenteam 24/24 voor je klaar!

top