Wij proberen dit in de mate van het mogelijke.  Helaas is elk land niet even vertrouwd met de verschillende diëten.  Neem best hiervoor eerst contact met ons op, zodat wij specifiek dit kunnen navragen voor de reis/verblijf van uw keuze!

Vaak kunnen kinderen met speciale wensen wat betreft gezondheid, zoals astma of bepaalde allergieën, of kinderen met stoornissen zoals ADHD, autismespectrumstoornis of andere gedrags- of ontwikkelingsstoornissen gewoon mee met ons op vakantie! Wel is het belangrijk dat u dergelijke bijzonderheden eerst met ons bespreekt (vertrouwelijk) alvorens u lukraak een reis boekt! Zo kunnen wij samen met u kijken wat dé beste groepsreis en bestemming is voor uw zoon/dochter! Houd u er wel rekening mee dat de vakanties bij Jongerentravel groepsvakanties zijn met per 1/8 tot 15 een monitor.

We vragen je om geen invulattesten van de mutualiteit of andere deelnameattesten mee te nemen. Onze monitoren hebben immers geen enkele administratieve functie. Deze kunnen jullie na de reis terugvinden op jouw mijn.jongerentravel profiel.

top