Wat is dat?

Ben je minstens 16 jaar oud en klaar om je vleugels eens uit te slaan? Dan hebben wij wat jij wil! Een groepsreis met een heleboel leeftijdsgenoten en zonder verplichtingen (behalve natuurlijke enkele logische regels voor jouw veiligheid). Het beste van twee werelden dus!  

Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Uiteraard ben je overdag op de piste, maar ’s avonds/’s nachts kies je zelf wanneer je naar je hotel / appartement terugkeert. Onze reisleiding is wel altijd in buurt & zijn via de noodnummers dag en nacht bereikbaar.

Voor wie?

Minimumleeftijd: 16 jaar, dit is de effectieve leeftijd op de dag van vertrek!
Reis je met vrienden die 'net' nog geen 16 jaar zijn, maar het wel worden dit jaar, dit kan op voorwaarde dat de meerderheid van jullie groepje wél 16 jaar is op de dag van vertrek.

Waarom kiezen voor de groep Free Spirit?

Free Spirit biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep. Strakke prijzen, zalige skidorpen, waanzinnige skigebieden, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse leidt alles in goede banen.  Overdag ben je vrij op de piste en 's avonds/ 's nachts kies je zelf wanneer je in je bed duikt. Het is jouw vakantie, en dat is er eentje zonder verplichtingen! 

Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24!  

Het enige wat wij van jou vragen in ruil voor al dit moois, is dat je je gedraagt als een verantwoordelijke jongvolwassene.en dat je op het einde van de skidag langs de JT-après-ski passeert zodat we weten dat je veilig van de piste bent.
Voor je met ons vertrekt, maken we dan ook een aantal afspraken om er samen een TOPREIS van te maken!

Na ski komt après-ski

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook bijna elke avond een après-ski programma! Wil je hieraan deelnemen, vergeet dan zeker niet bij boeking te kiezen voor onze JT-après-skideal, Zie opties.

Après-ski houden we trouwens altijd buitenshuis.  Een feestje in je kamer, appartement of op je balkon, is een héél slecht idee, want voor je feestje goed gestart is, zal de politie aan je deur staan.  Dit mag namelijk niet.  

Nu nog je ouders overtuigen!

  • Jongerentravel is niet aan haar proefstuk toe, maar organiseert al 33 jaar reizen voor jongeren!
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
  • Ja, je bent vrij, maar er is altijd reisleiding van Jongerentravel in de buurt. Je kan hun 24/24 uur bereiken.  Met dé JT-après-ski deal, kan je als je wil bijna elke avond een stapje in de wereld zetten met onze reisleiding.
  • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid! Ook Jongerentravel wil dat je veilig terug thuis komt.
  • Op bestemming kent Jongerentravel iedereen en iedereen kent Jongerentravel. Bars, clubs, hotels, andere partners … zij zorgen er allemaal mee voor dat je reis onvergetelijk wordt!

Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top