Wat is dat?

JT NEXT is een exclusief aanbod voor onze reizigers vanaf 18 jaar. Het motto is simpel: alles kan, niets moet! Je bent volledig vrij om je skivakantie in te vullen zoals jij dat wil! Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Om hoe laat je opstaat en ’s avonds/’s nachts naar je hotel/appartement/chalet terugkeert, dat kies je zelf. Onze reisleiding is wel altijd in buurt & zijn via de noodnummers dag & nacht bereikbaar.

Voor wie?

JT NEXT is voor jongeren vanaf 18 jaar. Let op: 18 jaar is de effectieve minimumleeftijd, niet het jaar waarin je 18 wordt.  

De enige uitzondering op de regel: Wanneer je met een groepje van minstens 3 personen bent, waarvan 2 personen al 18 jaar zijn, dan mag er een 3de persoon mee die nog 17 is maar wel hetzelfde jaar nog 18 wordt. De verhouding is dus 1/3.

Waarom kiezen voor JT Next?

JT NEXT biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep.

  • straffe prijzen
  • heerlijke skigebieden
  • memorabele après-ski
  • een heleboel leeftijdsgenoten
  • hopen ambiance!

Onze reisleiding ter plaatse zorgt voor de praktische organisatie van vertrek, aankomst en terugkeer, de organisatie van extra activiteiten e.d. Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24! 

We maken uiteraard wel een aantal afspraken, maar die gaan vooral over veiligheid en het behoud van een goede groepssfeer. Niets onoverkomelijk! Gewoon een aantal afspraken om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen!

 

Jouw dag

Hoe jouw skidag bij JT NEXT eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Wij zorgen dat voor jou alles in orde is en jij moet enkel volop genieten van die zalige pistes, het snowpark onveilig maken en je zetten op een zonnig terrasje met zicht op het dal of uit je dak gaan tijdens de après-ski. Jij kiest, want het is jouw skivakantie! 

Onze reisleiding zorgt voor de check-in, je bagage, je skipas en eventuele gereserveerde extra's: huurmateriaal,  foodpack en elke avond zorgen zij dat het feestje kan starten, met een memorabele après-ski!

Onze reisleiding is er voor jou! Zij staan 24/7 voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor al je vragen en/of problemen. Maar zij zijn dus ook voor de FUN, jouw fun! 

Waar is dat feestje?

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een après-ski in jouw skidorp!  

Net zoals bij de andere activiteiten ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… want je wil nu net niet dat feestje missen waarover iedereen het de volgende dag heeft!


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top