Wie zijn jullie monitoren?

Op al onze Globers-vakanties is een eigen team van Jongerentravel-monitoren aanwezig. Deze staan onder leiding van een hoofdmonitor, die al vele jaren deel uitmaakt van het team van Jongerentravel en door zijn/haar ervaring en maturiteit de taak heeft gekregen om de coördinatie van de reis en de monitoren op zich te nemen. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd, moeten verplicht bijscholing volgen en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (meestal als leerkracht, maar ook door jarenlange ervaring in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).

Wij zijn bovendien héél trots om te kunnen zeggen dat AL onze monitoren vrijwilligers zijn, die zich volledig gratis inzetten om de reizen van onze jongeren onvergetelijk te maken!

Hoe zit het met de begeleiding bij JT Next?

Wij hebben eigen monitoren/reisleiding op al onze vakanties. Zij staan 24/24 klaar om je een geweldige vakantie te bezorgen. Je ontmoet hen meermaals per dag doorheen je verblijf. Ze zullen je ook een noodnummer geven waarop je hen steeds kan bereiken.

Daarnaast bieden onze monitoren ook een heleboel leuke activiteiten aan (vooral ’s avonds) waaraan je vrijblijvend kan deelnemen. Zij zijn ook je eerste aanspreekpunt in geval van vragen.
Kort samengevat: onze monitoren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de tijd van je leven hebt!

top