13 maart 2020 / Informatief

Lees hier het laatste nieuws over onze reizen tijdens de paasvakantie naar SPANJE / FRANKRIJK

                                                                                                                                     Mechelen, 13/03/20

Betreft: onze vakanties tijdens de paasvakantie

Beste reiziger,

Beste ouder,

Ongetwijfeld hebben jullie al vernomen dat België draconische maatregelen treft tegenover het Corona-virus. Vanochtend vernamen we dat Oostenrijk per direct alle skistations sluit.  Voor Frankrijk en Spanje hebben wij helaas nog steeds geen informatie.  Uiteraard volgen we dit op de voet op.

Indien er een negatief reisadvies uitgevaardigd wordt voor het land / de regio, wat mag u dan verwachten van ons?

Zoals de pakketreizenwet voorziet, mogen wij u een alternatief voorstellen, maar gezien de erg onduidelijke tijden, lijkt dit ons geen optie.  Wij nemen dan alle annuleringskosten van onze partners en leverancier voor onze rekening en betalen u de reeds betaalde reissom terug, met uitzondering van de administratieve kost van 35 euro en de eventuele bijgenomen verzekering.

Mogen wij u echter wel vragen begrip te tonen in deze onvoorziene situatie en geduldig af te wachten.  Ook wij moeten wachten op de betrokken autoriteiten en onze eigen overheid.

Wij zullen ten allen tijden alles doen om u, onze klant, maximaal te beschermen.  Is het risico té groot, dan zullen wij niet aarzelen en alle reizen annuleren.

Gelieve aub nog even geduld uit te oefenen.  Zodra wij meer informatie ontvangen, zullen wij u vanzelfsprekend onmiddellijk informeren!

 

Team Jongerentravel


top