18 januari 2021 / Informatief

Zakynthos / Laganas

 

We kunnen het ondertussen niet meer ontkennen dat wij ongelofelijke fan zijn van de Griekse eilanden. Na Kreta en Kos konden wij dan ook niet anders dan Zakynthos toe te voegen aan ons aanbod!

Zakynthos is niets voor niets een héél geliefde vakantiebestemming. Zeg nu zelf, tegen die schitterende blauwe zee, mooie stranden, perfecte weertje, zalige excursies, gezellige straatjes en een bruisend centrum kan jij toch geen nee zeggen? Om er nog een schepje bovenop te doen: ook in het nachtleven heeft het bekende dorpje Laganas heel wat te bieden. Het staat bekend bij heel wat jongeren voor de tal van leuke bars, discotheken en nachtclubs. 

TOP 3 Excursies – by day

 

Shipwreck Beach

In een baai, omringd door ruige kalksteenkliffen en azuurblauw water ligt het meest gefotografeerde zandstrand van Zakynthos: Shipwreck Beach. Het hagelwitte zand steekt nog witter af tegen het felblauwe water. Het aangespoelde scheepswrak in het midden van het strand trekt direct je aandacht. Als je hier bent zorg dan dat je het uitkijkpunt niet mist voor je mooiste vakantiefoto’s. Perfect daytrip!

 

Blue Caves

De Blue Caves op Zakynthos zijn een toeristische trekpleister aan de noordoostkust van het Griekse eiland. Het azuurblauwe water en de grotten zijn een bezienswaardigheid.  Wil je er een dagje uit van maken, combineer het dan met een boottochtje naar het Shipwreck Beach in de baai van Navagio.
En misschien hoor je dit liever niet ... maar beste tijd is 's morgensvroeg, dan is het licht in de grotten het allermooist!
Hoe geraak je er?  Je kan met de boot mee of als je 'net' wat avontuurlijker bent, kies dan voor de kayak!
Vergeet je snorkel niet!

 

Jeepsafari

Meer zien dan je hotel?  Ga dan met ons mee op jeepsafari en ontdek het ruige binnenland van Zakynthos. Spring van de rotsen in het helderblauwe water om de onderwaterwereld te ontdekken met je snorkelset. Inclusief lunch en verschillende stops om in het heerlijke water te springen/duiken!

 

 

TOP 3 Nightlife

 

VIP Boatparty

Het grootste bootfeestje van Zakynthos is het onmisbare hoogtepunt van je vakantie! Het drijvend festival ontvangt wekelijks tal van bekende dj's en gasten. Wie het te warm krijgt, kan een duikje nemen in de prachtige blauwe zee waar Zakynthos om bekend staat. OP EN TOP SFEER!

Neon Party

De Neon Party is een feestje als geen ander! Het regent er letterlijk verf, want honderden liters verf worden via kanonnen het publiek ingeschoten! Geniet van deze topervaring in Zakynthos!

White Poolparty

Zin in een exclusief feestje? Trek je trendy witte kleding aan en dans de sterren van de hemel op deze populaire party. Met een geweldige relaxte vibe en de beste dj’s en acts die speciaal voor dit event zijn ingevlogen uit Ibiza en Engeland, wordt dit een nacht om nooit te vergeten. Even afkoelen? Dan neem je gewoon een duik in het zwembad! Misschien eindigt de avond wel in een pool party…

 

 

Hotel in de kijker

 

 

Appartementen Nemesis Studio's

8 dagen vanaf 524 euro
11 dagen vanaf 612 euro

Vanuit Brussel of Maastricht, elke donderdag en vrijdag

    • In het centrum van Laganas
    • Op wandelafstand van het strand
    • Winkels, restaurants en bars op korte afstand
    • Bushalte op circa 450m

Check out!

 

Poseidon Beach

8 dagen vanaf 757 euro
11 dagen vanaf 988 euro

Vanuit Brussel of Maastricht, elke donderdag en vrijdag

    • Luxe-hotel
    • Direct aan het strand van Laganas
    • Vlakbij het uitgaanscentrum
    • Winnaar Hotel of the year award

Check out!



Overtuigd?  Check onze reizen in Zakynthos/Laganas


top