13 maart 2020 / Informatief

Onze skivakanties tijdens de paasvakantie naar Oostenrijk

                                                                                                                                     Mechelen, 13/03/20

 

Betreft: annulatie reizen naar Oostenrijk tijdens de paasvakantie

 

Beste reiziger,

Beste ouder,

Ongetwijfeld hebben jullie al vernomen dat België draconische maatregelen treft tegenover het Corona-virus. Vanochtend vernamen we dat Oostenrijk per direct alle skistations sluit.

Om die reden zijn wij genoodzaakt, met pijn in het hart, onze skivakanties naar Oostenrijk tijdens de paasvakantie te annuleren.

Zoals de pakketreizenwet voorziet, mogen wij u een alternatief voorstellen, maar gezien de erg onduidelijke tijden, lijkt dit ons geen optie.  Wij nemen alle annuleringskosten van onze partners en leverancier voor onze rekening en betalen u de reeds betaalde reissom terug, met uitzondering van de administratieve kost van 35 euro en de eventuele bijgenomen verzekering.

Wij bezorgen u hiervoor dan ook zo spoedig mogelijk de annulatiefactuur.

Gelieve ons per e-mail duidelijk op de hoogte te brengen van uw gegevens (zie onderstaande), zodoende wij een terugbetaling kunnen doen:

  • Naam + voornaam reiziger
  • Bestemming
  • Dossiernummer Jongerentravel
  • Rekeningnummer

Mogen wij u echter wel vragen begrip te tonen in deze onvoorziene situatie en geduldig af te wachten op uw terugbetaling. Wij doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Ook vragen wij u om onze telefoonlijnen zo veel mogelijk open te houden voor dringende zaken.

Wij betreuren dat wij onze vakantie moeten annuleren, maar hopen alleszins u wel terug deze zomer of volgende winter te mogen begroeten op één van onze reizen!

Team Jongerentravel


top