Trip Noorwegen

Regio, land Vlag Noorwegen Rondreis, Noorwegen
10 foto's

Info Trip Noorwegen

Noorwegen is wat betreft ongerepte en ruige natuur één van de mooiste landen van Europa. In onze reis ‘Wild Norway’ nemen we je tien dagen lang mee op een groot avontuur dwars door dit prachtig land. We zijn ervan overtuigd dat dit het meest complete aanbod voor een Noorwegen reis is, met alle hoogtepunten én de beste outdoor activiteiten. Niet enkel wandelen of hele dagen in een bus zitten dus, maar het ruige Noorwegen écht beleven. Een reis die voor iedereen haalbaar is, mits een goede basisconditie.

In de reis zitten alle niet- te- missen activiteiten en bezienswaardigheden: de iconische TrolltungaVoringsfossen (bij de 3 hoogste watervallen van Europa) en Hardangerfjord (bij de 2 mooiste fjorden van Noorwegen) gecombineerd met de beste outdoor zomersporten in heel Scandinavië: een trekking door de absolute wildernis van de Hardangervidda (grootste hoogvlakte van Europa), de beste rafting van Europa te Geilo en kajakken op de fjorden. Dit is natuurlijk niet alles, meer info vind je hieronder in het programma.

Is een rondreis toch niet helemaal jouw ding? No worries! Dan vind je zeker wat je zoekt in één van onze andere bestemmingen!

Waarom jij écht mee wil naar Trip Noorwegen

  • Actieve vakantie door Noorwegen
  • het mooiste van spectaculair Noorwegen
  • Waanzinnige activiteiten
  • Iconische bezienswaardigheden
  • One's in a 'lifetime'

Wat te doen in Trip Noorwegen?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Trip Noorwegen - dag 1

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 2

5 foto's

Trip Noorwegen - dag 3

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 4

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 5

8 foto's

Trip Noorwegen - dag 6

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 7

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 8

3 foto's

Trip Noorwegen - dag 9

2 foto's

Trip Noorwegen - dag 10

7 foto's

Reisaanbod Trip Noorwegen

top