17 april 2021 / Informatief

Beschik je over een tegoedbon van de geannuleerde vakantie 2020, dan willen we je iets vertellen:

We willen je graag bedanken!

Ons geschenk voor jou:
ons nieuw winteaanbod staat online
jij kan al exclusief ons winteraanbod 21/22 bekijken
jij kan in preview boeken
jij geniet van de hoogste vroegboekkorting EVER: 85 euro korting per persoon


Dank u
  • om geduld met ons te hebben als we niet altijd snel genoeg je mail beantwoord hebben
  • voor je begrip dat wij geen reizen kunnen organiseren als het niet veilig is, noch voor jou, noch voor jouw familie
  • voor het accepteren van de tegoedbon
  • voor het bewaren ervan, zodat wij ondertussen orde op zaken konden stellen

Heb je deze tegoedbon ondertussen gebruikt voor een volgende reis met Jongerentravel dan willen we je bedanken dat je dit hebt gedaan.  Dat je in ons bent blijven vertrouwen.

Bedankt ook aan iedereen die nog wacht op de uitbetaling van de tegoedbon.  We doen al het mogelijke om je zo snel mogelijk terug te betalen.  Wij proberen die zo snel mogelijk te doen, maar dit zal helaas wel enkele weken tot maanden duren.

Daarnaast willen we ook iedereen bedanken voor de vele lieve, attente en hartverwarmende berichtjes die we kregen het voorbije jaar om ons een hart onder de riem te steken, toen bleek dat we na de paasvakantie ook bijna al onze zomerreizen moesten annuleren en voorbije winter geen enkel skivakantie is doorgedaan.  Ze deden ons enorm veel deugd, dank u!
Ook dank u voor de kritische noten.  Ze houden ons scherp.  Bedankt om mee te denken. 

Niet enkel 'dank u' met woorden, maar ook met daden

Is jouw reis niet kunnen doorgaan in 2020, dan ontving je van ons via mail deze brief samen met een speciale link 'early acces' naar onze nieuwe winterwebsite 21/22.  Jij mag in preview en exclusief een nieuwe winterreis boeken met de hoogste vroegboekorting EVER: 85 euro korting per persoon, alvorens wij het aanbod openstellen voor al onze reizigers.  Tijdens de boeking kan je dan heel eenvoudig jouw tegoedbon inwisselen.
Heb je een tegoedbon, maar geen mail ontvangen, laat ons dit dan even weten, dan sturen we ook jou de link door.

Kan je deze zomer of volgende winter niet met ons mee, dan vinden we dat natuurlijk heel jammer.  Stuur ons dan een mailtje (info@jongerentravel.be) dat je de uitbetaling van je tegoedbon wil (opgelet, tegoedbon moet vervallen zijn), samen met je naam/voornaam, je tegoedbonnummer en je rekeningnummer, dan proberen wij zo snel mogelijk je aanvraag te behandelen.

We hopen dat, nu de vaccinaties beginnen te lopen, dat we snel terug samen op vakantie kunnen en we jou deze zomer of volgende winter eindelijk die zo verdiende, zo langverwachte onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen!

Groetjes,

Team Jongerentravel
Shana, Catherine, Maxim, Katrien, Gard, Naile en het volledige monitorenteam


top