13 februari 2021 / Informatief

Gaat mijn skivakantie tijdens de paasvakantie door?

Heel lang zijn we blijven hopen, maar met de laatste berichtgeving over de stijgende cijfers, kunnen we niet anders dan deze beslissing nemen.  Jouw reis tijdens de paasvakantie wordt door Jongerentravel geannuleerd.  We vinden het verschrikkelijk, dit was onze laatste strohalm, maar geen Jongerentravel deze winter in onze skigebieden. 

Vanzelfsprekend word je persoonlijk verwittigd en dan kunnen we het saldo alsnog opvragen!

 

Hoe verloopt de terugbetaling?

Terugbetaling van mijn betaald voorschot/saldo?
Vanzelfsprekend krijg je de reeds betaalde reissom voor deze reis terugbetaald.  We sturen jou hier persoonlijk een mail over.
Na ontvangst van je rekeningnummer storten wij onmiddellijk de door jou betaalde reissom voor deze reis terug, mits aftrek van het bedrag van de verzekering (indien geboekt) en eventuele andere kosten die geen deel uitmaken van de reissom, bv. maningskosten. 

Ik had voor deze reis een tegoedbon ingezet
Heb je betaald met een corona-tegoedbon, dan geven we de bon terug vrij.  Dit betekent dat je corona-tegoedbon terug integraal gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het boeken van een zomerreis 2021!
Is de vervaldatum van je tegoedbon verstreken (zie vervaldatum op jouw tegoedbon), dan heb je recht op terugbetaling.  Hiervoor heeft de reisorganisator 6 maanden de tijd, conform het Ministerieel Besluit. 
Hoe? Na vervaldatum stuur je ons gewoon een mail met je tegoedbon en rekeningnummer.

 


top