min. 800m
max. 3000m
Hoogte
174km
52km 100km 22km
Totaal pistes
58 Liften
Ja Snowpark

Info Marilleva

Marilleva 1400, functioneel dorp op de berg

Marilleva 1400 ligt in het zonovergoten skigebied Val di Sole, wat letterlijk vallei van de zon betekent. Dit functionele dorp is zo gebouwd dat je direct vanuit je appartement op de piste staat. De natuur is prachtig en het gebied heeft uitstekende pistes voor zowel beginners als gevorderden. Marilleva behoort tot de plaats Mezzana en bestaat uit twee delen. In het dal vind je Marilleva 900 en op de berg ligt Marilleva 1400. Met Jongerentravel verblijf je altijd op 1400 meter hoogte tussen de pistes!  De infrastructuur van het mooie Marilleva 1400 is zo aangelegd, dat alles makkelijk zonder auto te bereiken is. Van hieruit zijn er liften naar het skigebied, dat met de aangrenzende gebieden Folgarida en Madonna di Campiglio verbonden is. Wie 's avonds nog niet genoeg heeft van de sneeuw, kan de verlichte piste in Val di Sole gebruiken.

Gezelligheid troef op en naast de piste

In de gezellige piste restaurants is het lekker eten tegen uitstekende prijzen. Après-ski in Val di Sole kan je op verschillende locatie’s in het dorp, vaak dé leukste feestjes in de Italiaanse alpen! Tegenover de appart. Abete ligt de bar ‘Dai Angioi’ waar je tot in de vroege uurtjes kan feesten. 

Waarom jij écht mee wil naar Marilleva

  • Mooi geprepareerde, brede pistes
  • Schitterende natuur
  • Geen lange wachtrijen
  • Sneeuwzeker
  • Leuk skigebied voor een voordelig prijskaartje 

Info Val di Sole

Val di Sole wordt steeds bekender bij wintersporters uit Nederland en België, dankzij het uitgestrekte gebied, de geweldige mooie natuur, de zon die (bijna) altijd schijnt en de leuke feestjes! Het skigebied is hier net zo functioneel ingericht zoals in Oostenrijk. Je stapt je appartement uit en staat op de piste.

Gevarieerd  pisteaanbod

Val di Sole biedt voornamelijk voor beginners en (half) gevorderden uitstekende pistes. Op verschillende mooie afdalingen kan er flink gas worden gegeven, slingerend tussen de bomen naar beneden. De verbinding naar het mondaine Madonna di Campiglio is perfect en je kunt ook nog door skiën naar Pinzolo. De pistes worden uitstekend geprepareerd en Val di Sole heeft het beste sneeuwkanonnen netwerk van Italië. Het is een van de weinige gebieden die vroeg in het seizoen beginnen en ook laat weer sluiten.

Skipas & uitbreiding

Het skigebied is bijna 180 km groot. Je kan bij ons kiezen uit de basis skipas ‘Folgarida Marilleva’ met circa 65 km pistes (inbegrepen in de prijs van de reis) of de grote skipas ‘Campiglio Dolomiti Di Brenta’ met bijna 180 km pistes. In de gezellige restaurants op de piste is het goed eten tegen uitstekende prijzen. Après-ski in Val di Sole gaat op z’n Italiaans: stijlvol en met lekker eten en drinken. Naast onze residentie ligt de bar Dai Angioi waar je tot in de vroege uurtjes kunt feesten.

Freestyle & freeride

Freestyle mogelijkheden Snowboarders en freestylers vinden 2 perfect gevormde snowparks nabij Marilleva.
Het Malghet Au Park in Folgarida is het beste geschikt voor beginners, het Val Panciana snowpark in Marilleva is voorbehouden aan de professionals onder de boarders en freestylers. Maar ook freeriden van prachtige diepe sneeuw hellingen of een race tegen elkaar op de tijdmeet-afdaling “Casina Slalom Slope” kan je perfect doen in Marilleva.
In het skigebied van Madonna di Campiglio bevindt zich Ursus Snowpark. Het bestaat uit 2 parken: de grootste bij Passo Grostè en een kleinere variant bij Pradalago. Gewaardeerd als één van de beste Freestyle parken in de Alpen; meer dan 50.000 m² met kickers, rails, boardercross. Freestyle elementen voor iedereen: van beginners, het hele gezin tot gepassioneerde freestylers. Het hoofdpark is opgedeeld met in het hoge deel bij berghut Stoppani 12 elementen van eenvoudig tot gemiddeld: box, rails en sprongen over drie lijnen. Het lagere deel beschikt over 20 elementen met diverse lijnen, sprongen voor beginners tot onderdelen voor wie meer of veel ervaring heeft. Bovendien is hier ook een boardercross baan. Het snowpark is te bereiken met de stoeltjeslift Express en de kabelbaan Grostè.

top