03 november 2020 / Informatief

Vind hier de meest gestelde vragen over jouw skivakantie tijdens de kerstvakantie?

Kan ik nog boeken voor de kerstvakantie?

Ja, er zijn in Oostenrijk / Saalbach nog plaatsen beschikbaar. 

Gaat mijn reis tijdens de kerstvakantie doorgaan?

Dit is helaas dé vraag van het  moment en kunnen we enkel eerlijk beantwoorden.  We weten het niet.  We vrezen er heel hard voor, maar wachten het advies af van de experten en de overheid.

Moet ik ook het saldo van mijn reis betalen nu het onzeker is of mijn reis kan doorgaan?

Het voorschot moet je uiteraard wel betalen / betaald hebben.  Met het betalen van het saldo van je reis mag je wachten tot we zekerheid hebben.  Je hoeft dus niet het saldo van de reis te betalen, 6 weken voor afreis, maar mag afwachten tot wij je definitief laten weten of je reis effectief zal doorgaan.

Wat als deze reis niet doorgaat?

Uiteraard brengen we je hiervan persoonlijk op de hoogte, via mail.
Na ontvangst van je rekeningnummer storten wij onmiddellijk de door jou betaalde reissom voor deze reis terug, mits aftrek van het bedrag van de verzekering (indien geboekt) en eventuele andere kosten die geen deel uitmaken van de reissom, bv. maningskosten. (zie ook vraag hieronder over de tegoedbon)

Ik had voor deze reis een tegoedbon ingezet

Heb je betaald met een corona-tegoedbon, dan geven we de bon terug vrij.  Dit betekent dat je corona-tegoedbon terug integraal gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het boeken van een zomerreis. (de zomerreizen 2021 komen eind november online!)
Is de vervaldatum van je tegoedbon verstreken (zie vervaldatum op jouw tegoedbon), dan heb je recht op terugbetaling.  Hiervoor heeft de reisorganisator 6 maanden de tijd, conform het Ministerieel Besluit. 


top