01 september 2021 / Informatief

Onze garanties

In deze tijden wil je graag zekerheid, meer dan ooit!
We komen altijd onze beloftes na, want "een woord is een woord". Dit doen we al 35 jaar en zullen we blijven doen!

Je veiligheid is onze 1ste prioriteit
We reizen enkel naar bestemmingen waar wij je veiligheid kunnen waarborgen.
Reisbestemmingen in code rood: we vertrekken niet
Reisbestemmingen in code oranje: we vertrekken niet indien één van de voorwaarden is dat wij ter plaatse in quarantaine moeten blijven (en dit langer is dan de duur van de reis).

Cash back garantie
Als wij wegens COVID-19 je reis moeten annuleren, ontvang je steeds binnen de week na ontvangst van je rekeningnummer de betaalde reissom terug. De reissom is de door jouw betaalde som, minus bedrag verzekering (indien geboekt).

Repatriëringsgarantie
Als je bij Jongerentravel een reis boekt, garanderen we je altijd jouw terugreis, wat de omstandigheden ook zijn.  Het maakt niet uit welk reisadvies er ook is, wij laten je nooit of te nimmer aan je lot over en zorgen voor jouw veilige terugkeer!

Maatregelen wegens Covid-19
Wij informeren jou tijdig over de geldende maatregelen via onze handige tool.  Je hoeft dit zelf niet uit te zoeken, wij doen dit voor jou.  Ook onze monitoren overlopen, bij de aanvang van jouw reis, alle maatregelen, zodat je goed op de hoogte bent.

We staan 24/24 voor je klaar
Onze monitoren en reisleiding zijn altijd in de buurt.  Heb je een probleem, dan zullen ze jou altijd helpen.

Je bent zeker van dé beste prijs
Neen, dit is niet de goedkoopste prijs, want wat ben je met een reis die niet in orde is?  We zorgen wel voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, want dat vinden wij belangrijker!

 


top