16 april 2021 / Informatief

Tussen 19 maart en 19 juni 2020 hebben wij ook gebruik gemaakt van het Ministerieel besluit betreffende de 'corona-tegoedbon'.  Heb je voor jouw geannuleerde reis een tegoedbon ontvangen, dan kan je hier de meest gestelde vragen/antwoorden terugvinden.

 

Voor welke reizen kan ik mijn tegoedbon gebruiken?
Voor eender welke reis uit het reisaanbod van Jongerentravel en JT Next, met andere woorden ook het volledige winter- en zomeraanbod.
Ons nieuwe winteraanbod is enkel via de link die wij je gegeven hebben te bekijken.  Jij, in het bezit van een tegoedbon, mag exclusief extra vroeg boeken voor ons aanbod in preview voor winter 2021/2022.  Bovendien geniet je uitzonderlijk van de hoogste vroegboekkorting EVER gegeven door Jongerentravel, namelijk 80 euro korting per persoon.

Mogen er ook vrienden boeken zonder tegoedbon?
Ja, maar er moet minstens 1 reiziger per groep in het bezit zijn van een tegoedbon van Jongerentravel.  Reizigers met tegoedbon krijgen namelijk voorrang op al onze andere reizigers en een extra hoge vroegboekkorting van 80 euro per persoon!  
De link - early acces is dus enkel voor reizigers met tegoedbon en vrienden die met hen willen meereizen!

Hoe gebruik je je tegoedbon?
Vul het boekingsformulier online in en tijdens de boeking zullen wij naar dit nummer vragen (= tegoedbonnnummer, vermeld op jouw tegoedbon.  Het bedrag wordt onmiddellijk afgetrokken van de totaalsom van je reis.

Waar vind ik mijn tegoedbon?
Per mail ontving elke reiziger van ons zijn/haar corona-tegoedbon.  Vind je de mail en/of bon niet meer terug?  Geen probleem.  Stuur ons even een mailtje info@jongerentravel.be en we sturen hem opnieuw toe!
Opgelet: tegoedbon werd dus gemaild naar de reiziger zelf (conform het Ministiereel Besluit), dus niet naar de ouder(s).
Tegoedbonnen Paasvakantie 2020 werden verstuurd rond 15/04/20

Wat als ik mijn tegoedbon niet kan gebruiken voor volgend winterseizoen?
Na de vervaldatum, vermeld op je tegoedbon, mag je ons een mailtje sturen, info@jongerentravel.be, met je naam/voornaam, tegoedbonnummer en je rekeningnummer met de vraag om je tegoedbon te laten uitbetalen.  Opgelet, conform het Ministerieel Besluit heeft de reisorganisator hiervoor 6 maanden de tijd.

Mag ik al een terugbetaling vragen, maar toch nog de tegoedbon gebruiken?
Als je tegoedbon nog kan gebruikt worden, betekent dit dat wij je terugbetaling nog niet hebben gedaan.  Je kan dan inderdaad gewoon je reis boeken met gebruik te maken van de tegoedbon.  Dit bedrag wordt onmiddellijk van de totaalsom van je reis afgetrokken.
Kan je de tegoedbon niet meer gebruiken?  Dan betekent dit dat wij je terugbetaald hebben!


top