03 november 2020 / Informatief

Tussen 19 maart en 19 juni hebben wij ook gebruik gemaakt van het Ministerieel besluit betreffende de 'corona-tegoedbon'.  Heb je voor jouw geannuleerde reis een tegoedbon ontvangen, dan kan je hier de meest gestelde vragen/antwoorden terugvinden.

Voor welke reizen kan ik mijn tegoedbon gebruiken?
Voor eender welke reis uit het reisaanbod van Jongerentravel en JT Next, met andere woorden ook het volledige winter- en zomeraanbod.

Hoe gebruik je je tegoedbon?
Vul het boekingsformulier online in en aan de rechterzijde, bij prijsberekening, zie je een veld staan waarin je je tegoedbonnummer kan ingeven.  Het bedrag wordt onmiddellijk verrekend.

Waar vind ik mijn tegoedbon?
Per mail ontving je van ons je corona-tegoedbon.  Vind je de mail en/of bon niet meer terug?  Geen probleem.  Stuur ons even een mailtje info@jongerentravel.be en we sturen hem opnieuw toe!

Hoe lang is de tegoedbon geldig?
Elke bon heeft een geldigheid van 1 jaar. De vervaldatum vind je terug op je tegoedbon.

Wat als ik mijn tegoedbon niet of niet volledig heb opgebruikt?
De tegoedbon is geldig voor 1 jaar, zie vervaldatum op je tegoedbon.  Heb je na die datum niet of niet volledig je tegoedbon gebruikt, dan mag je ons, na de vervaldatum, een mail sturen, samen met je rekeningnummer want dan betalen we dit terug.  Opgelet, conform het Ministerieel Besluit heeft de reisorganisator hiervoor 6 maanden de tijd.


top