17 maart 2021

 

Heb je al zin in die langverwachte zomer? Wil je alvast eens kennismaken met Jongerentravel? Heb je zin in een leuk stadsspel met jouw vrienden?

Schrijf je dan nu in voor voor Jongerentravel On Tour en maak kans met je groepje op een reischeque ter waarde van 750 euro!

Wat?

Jongerentravel organiseert een leuk stadsspel waarbij je on- en offline een nieuwe stad leert kennen op basis van verschillende foto- en video-opdrachten. Door jouw unieke en creatieve skills op sociale media kan je met je groepje een reischeque winnen van maar liefst 750 euro! 

Wie?

Iedereen tussen 14 en 18 jaar kan deelnemen aan dit spel! Klant of niet, iedereen is welkom. Schrijf je in met jouw vriendengroep van maximum 4 personen.

Waar en wanneer?

Voor dit spel spreken we steeds af aan het station van elke stad. Op die manier is het voor iedereen toegankelijk om deel te nemen en ons te bereiken met het openbaar vervoer.

 

  • Antwerpen (Centraal Station uitgang Keyserlei):

     Dinsdag 13 april - 11u

  • Oostende (Hoofdingang station):

     Donderdag 15 april - 11u

 

Praktische info:

Om er een leuke dag van te maken, vragen wij om rekening te houden met het weer. Kleed jullie warm genoeg aan en wees voorzien op een mogelijke regenbui. Draag gemakkelijke schoenen en kleding.

Wat neem je best nog mee?

- Neem zeker je identiteitskaart mee

- Een zakcentje is altijd welkom om iets van eten te kopen of wanneer je met het openbaar vervoer komt/gaat 

- Eventueel een lunchpakket

 

Altijd prijs!

Per stad valt er een reis te winnen van 750 euro! Maar niet getreurd want iedereen die de finish haalt gaat naar huis met een mooie prijs die zeker de moeite is .

Lijkt dit iets voor jou en jouw vrienden? Hebben jullie zin om jouw paasvakantie leuk af te sluiten met een verrassende dagactiviteit vol met uitdagende opdrachten?

Klik dan hier om jouw squad in te schrijven!

Kom nog eens uit je luie zetel en daag jouw vrienden uit om terug een dagje jong te zijn en buiten te komen! 

Life is about making memories!

 

 

Succes!


top